Det er usandsynligt, at Bitcoin nogensinde vil handle med $ 25.000, antyder Peter Schiff

Guldbug Peter Schiff har antydet, at bitcoin sandsynligvis ikke nogensinde når $ 25k.
Schiff hævdede, at intet prispoint nogensinde ville få ham til at „panik-købe“ BTC.

Guldbug og kryptokritiker Peter Schiff antydede, at bitcoin aldrig vil nå $ 25.000, mens han også sagde, at intet prispoint ville få ham til at „panik-købe.“

Ifølge en tweet foretaget 26. juni, tror Schiff, at prisen på bitcoin aldrig vil nå $ 25.000. Bemærkningerne om guldpunditten kom som svar på en meningsmåling, der blev offentliggjort af NonSell.com, hvor de bad medlemmer af samfundet om at forudsige den pris, der ville få Schiff til at „panik-købe“ bitcoin.

Schiff svarede, at ingen pris kunne få ham til at købe bitcoin og tilbageviste sandsynligheden for, at BTC nogensinde handlede til eller over $ 25.000

I en efterfølgende tweet oprettede Schiff sin egen meningsmåling, der pirrede sjov hos sin kryptostøttende debattpartner, Max Keizer. Ifølge afstemningen, der genererede mere end tolv tusinde stemmer, forudsagde medlemmer af samfundet, at Keizer ville ride BTC’s pris ned til nul, før de solgte.

Schiff offentliggjorde også en række tweets, der fremhævede den institutionelle investor Grayscals manglende indflydelse på bitcoin’s pris. Schiff hævdede, at til trods for at Gråtoner har købt “mere end 100%” af alle bitcoin siden majs halveringshændelse, er prisen for BTC fortsat med at falde, hvilket indikerer, at hvalinvestorer sælger salg.